Kapcsolat

A szoftver fejlesztését és tanácsadást az Auware Kft végzi.

Kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk: femnyilvantarto@gmail.com

Görög Márton +36 30 260 23 79

Szalai Zoltán +36 30 25 26 25 6

11 hozzászólás a(z) “Kapcsolat” bejegyzéshez

 1. Üdv!
  Pár gyors kérdés:

  – szem. ig. másolás:
  Szerintem a “Vételi Jegyen” alul a Niylatkozatnál, még az aláírások felett, elférne egy ilyen:

  “Személyi okmányaim másolásához hozzájárulok: [ ], NEM járulok hozzá: [ ]”

  Értelem szerűen a megfelelő “kockába” “X”-et kell tenni.

  Valószínűsíthető, hogy 99.9%-ban NEM-et fognak x-elni, ezzel megspórolva időt és pénzt. Ugyan megjelent egy VPOP állásfoglalás mi szerint a vállalkozások jogosultak az adatkezelésre, de ha vki nem járul hozzá az adatainak MÁSOLÁSÁHOZ, akkor azt nem másolhatom le!
  Sőt, nem kötelességem megtagadni az átvételt mivel szabályszerűen igazolta magát, BEMUTATTA az igazolványait.

  – A lábléc szerkeszthető-e, egyéb infók hozzáadásához?

  – automatikus raktárba kijelölés-helyezés: ha hétfőn veszek vasat akkor be lehessen állítani, hogy a “hétfői vas” raktárba kerüljön automatikusan az anyag, vagy legalábbis a legördülő raktár menü legfelső szintjén az épp aktuális napi vagy anyag raktár legyen.

  – helyesírási hiba: raktár fül: egyéb raktár műveltek
  – anyagkiadás számla nyomtatásakor a láblécen szerepel a “Nyilatkozat melléklete a szem.ig másolata. ” szöveg, kell ez oda?

  – mikor lesz EWC szerinti besorolhatóság is, illetve lesz-e a Környezetvédők fele is bevallás készítés (HT, HB, HK).

  üdv:b

  • Kedves Balázs!

   -A szem. ig másolás:
   A meglátás jó ötlet, a bizonylat tartalma a jövőben rugalmasabb lesz. Ezalatt azt értem, hogy lesz például három rész (megjegyzés, lábléc, fejléc), amit szabadon lehet szerkeszteni, úgy mint most a megjegyzés rovatot, illetve az általuk favorizált üzenetet is el lehet majd menteni. Így mindenki ízlésének megfelelően alakíthatja a bizonylat tartalmát.
   – Automatikus raktárba helyezés
   A következő nagyobb frissítés csomaggal elérhető lesz ez a funkció is.
   – Helyesírási hibát javítjuk köszönjük az észrevételt, sajnos több ilyen hiba is előfordulhat, igyekszünk kijavítani őket.
   – Az anyagkiadás számlára is az érvényes mint a bizonylatra, tehát ennek is a megjegyzés rovata, lábléc, fejléc szerkeszthető lesz majd.
   – EWC kód szerinti besorolás a jövő hét elejei nagyobb frissítés csomaggal érkezik!
   – Lesz bevallás készítés is egyenlőre olyan formán, hogy a szükséges adatokat megadja, hogy mivel kell kitölteni a nyomtatványt! (Egyenlőre nem találtuk meg a módját, hogy a környezetvédelmi programmal a kommunikációt felvegyük!), tehát egyenlőre nem fogja tudni egy kattintással elkészíteni a nyomtatványt, úgy mint a napi vagy havi jelentést, de a szükséges adatokat megadja, hogy mivel kell kitölteni az adatlapokat.

   Köszönjük az észrevételeket!
   Igyekszünk a kéréseket minél hamarabb teljesíteni!
   Üdvözlettel:
   A FémNyilvántartók

 2. Örömmel látom az általam is javasolt módosítások beépítését a programba!
  Gratulálok, csak így tovább!

  Az “info-kérdőjel” gombok láthatóságának idejét kissé növelni kellene, mert szerintem túl rövid ideig láthatóak. A hosszabb szövegeket nem lehet elolvasni.

  Köszönettel: Balázs

 3. Tisztelt Cég!

  Lenne egy kérdésem. Amennyiben az én telephelyemen, mondjuk mérek 24320 kg vas kiszállítást, ennek alapján kiállítom az anyagkisérő okmányt. Az átvett súly hiányában nem tudok számlát kiállítani. Elszállítom, de kiderül, hogy csak 23810 kg-ot vesznek át, a többi szemét, amit nem tudok visszahozni. Most már tudom az átvételi súlyt, viszont a számla kiállításához haza kell mennem, ami roszabb esetben több száz Km. Macerásnak tűni. Aztán a levont szemétnek minősített mennyiséget, hogyan vegyem ki a vas raktárból?

  Tisztelettel, mint fent

  • Tisztelt Schenk András Úr!

   Anyagkiadás
   Ebben az esetben a programban az anyagkiadásnál a feladott súlyhoz beírja azt a súlyt, ami az anyagkisérőokmányon szerepel 24320 kg és bejelöli, hogy utólagos elszámolás (az anyagkísérőt nem csak a programunkkal tudja előállítani, hanem papíron is előállíthatja, ilyenkor a program anyagkísérő sorszámot nem használ el csak levonja a raktárból a feladott súlynál szereplő mennyiséget.)
   A raktárból, amint az anyagkiadás gombra kattint a 24320 kg levonódik függetlenül attól, hogy a programmal nyomtat anyagkisérőt avagy nem.
   Számlázás
   Amikor kiszállította az anyagot a számlát adhatja nyomtatvánnyal a helyszínen vagy a telephelyére visszaérkezve a programmal előállítva. Mindkét esetben az előbbi “számlát”/anyagkiadást kijelölve szerkesztésre megnyitva beírható az átvett súly, ami majd a számlán fog szerepleni. ( Az ablak alján beállítható, hogy nyomtasson számlát vagy ne nyomtasson. Előbbit akkor válassza, ha a programmal állítja elő a számlát utóbbit pedig, akkor ha papíron nyomtatvánnyal állította elő vagy másik programmal készíti.)
   Az átvett súlyt azért fontos megadni, mert a havi jelentéshez szükséges, hogy a veszteségeket, növekményeket a program kitudja számítani.
   Reméljük sikerült választ adnunk a kérdésére.
   Üdvözlettel:
   A FémNyilvántartók

 4. Kedves Szalai Zoltán és Görög Márton Úr!

  Érdeklődni szeretnék, hogy a környezetvédelmi adatszolgáltatás mikortól tölthető le xml formátumban?
  Miután biztattak, hogy a fejlesztés kész lesz, még nem álltam neki a CU Contact Kft 130 oldalas környezetvédelmi bevallását felgépelni, várom, hogy letölthető legyen az ÁNYK-ban is szerkeszthető formátumban.

  Várom visszajelzésüket a fejlesztéssel kapcsolatban.

  A bevallás benyújtásának határideje: 2015. FEBRUÁR 28!!!!

  Köszönöm!

  Nagy Barbara

  • Kedves Barbara,
   Az éves és a negyedéves környezetvédelmi bevallást is támogatja a FémNyilvántartó, ANYK-ba importálható. XML helyett IMP formátumot készít, de a lényeg úgyis az, hogy az ANYK-ba betölthető.
   Üdvözlettel, Görög Márton

 5. Érdeklődni szeretnék, hogy pendrivera kimentett mentési adatokkal hogyan lehet frissíteni egy másik számítógépen lévő fémnyilvántartó program adatállományát? Üdvözlettel: Kertész Ádám

  • Kedves Ádám,
   A Fájl / Biztonsági mentés / Betöltés menüponttal tud betölteni pendrive-ról biztonsági mentés.
   Üdvözlettel, Görög Márton

 6. Tisztelt Uram/Hölgyem!
  Segítséget szeretnék kérni abban, hogy olyan anyagkiadást töröltünk ki véletlenül, amit nem kellett volna. Hogyan lehetne helyreállítani?
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel: Peller János

  • Tisztelt János,
   Sztornózást nem enged visszacsinálni a program. Vegyék fel új számlaként (ekkor új számlaszámot kap).
   Üdvözlettel, Márton

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük