Gyakran ismételt kérdések

 • Hogy próbálhatom ki?

A letöltéseknél megtalálható online telepítő egy korlátozások nélküli verzió, melyet minden egyéb feltétel nélkül használhat. Próbálja ki, tesztelje le és jelezzen vissza! Kíváncsiak vagyunk véleményére!

 • Hogy rendelhetem meg?

Ha elnyerte tetszését a program, tájékozódjon az Árak menüpont alatt és regisztráljon az Árak / Előfizetés menüpont alatt a honlapon.

 • Hogy használjam egy számítógépen több felhasználóval?

Egy számítógépen több felhasználó úgy használhatja a programot, ha külön telepítik maguknak a felhasználók. Közös adatbázist (ugyanazt a nyilvántartást) szerkeszthetnek így is, a FémNyilvántartó programba beléphetnek akár ugyanazzal a névvel-jelszóval is.

 • Hogyan használhatom a programot, ha nincs internetkapcsolat a telephelyen?

A témáról hosszabban írunk egy másik oldalon, kattintson ide, hogy olvashassa.

 • Milyen vételi jegy, számla és anyagkísérő-sorszámokat kell használnom?

A programban megadható vételi jegy és számla-sorszámok teljesen önre vannak bízva, ezeket nem kell igényelni, se jelenteni senkinek. A sorszám szöveges előtagja tetszőleges lehet, ezt beállíthatja a Beállítások/Adminisztrátor/Nyomtatvány sorszámok menüpontban.

Az anyagkísérő okmány sorszámára viszont más vonatkozik: ezeket a VP-től kell Önnek igényelnie használat előtt, majd minden hónap tizedikéig jelenteni kell az elhasználtakat (ezt a program kilistázza Önnek). Ide tehát meg van adva, hogy mit kell beírnia, a VP által kiutalt sorszámtartomány első és utolsó tagját.

 • Hogyan kell belépni a regisztrációm érvényesítése előtt és után a programba?

A FémNyilvántartóba a szerződés állapotától függetlenül mindig az Admin/a párossal kell belépni, amíg Ön ezt meg nem változtatja. A szerződés után sem változik ez, mert a honlapon megadott adószám és jelszó csak a honlapra belépéshez szükséges.

 

Ha kérdésére nem talált választ, nézze meg a Letöltéseknél található Felhasználói kézikönyvet vagy írjon nekünk az femnyilvantarto@gmail.com címre.

femRadioButton.Checked

4 hozzászólás a(z) “Gyakran ismételt kérdések” bejegyzéshez

  • Üdv!
   Számlákat kiegyenlítettnek megjelölni a ‘Kiegyenlít’ gomb megnyomásával lehet, alul középen találja.
   Üdv, Márton

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük