10 érv, amiért minket válasszon

Összegyűjtöttünk 10 fontos érvet, melyek összefoglalják programunk előnyeit más termékekkel szemben. Kíváncsi, milyen kényelmi szolgáltatásai vannak kedvező áru programunknak? Olvassa el 10 pontunkat!

  1. A legegyszerűbb számítógépeken is működik

    Programunkhoz nem szükséges csúcskategóriás számítógépbe fektetnie, minden funkciót kihasználhat egyszerűbb konfigurációkon is. Míg egyes konkurens termékekhez 100.000 Ft-nál drágább számítógépet írnak elő 2GB memóriával, Önnek elég egy akár használt PC-t beszereznie töredékáron.

  2. Teljesíti a jogszabályi előírásokat

    A program elkészítésekor nem csak a nyilvántartást és űrlap-nyomtatást szabályzó jogszabályozást vettük figyelembe, hanem a kereskedőt érintő előírásokat is. Így figyelmeztet, ha egy művelet végrehajtása előtt értesíteni kell a hatóságot vagy lejárnak a tárolásra vonatkozó határidők.

  3. Egyszerű kezelés

    A program pár perc alatt kiismerhető, nem kíván semmilyen szakképzést, oktatást. Minden funkció kényelmesen billentyűzettel és egérrel is elérhető, ezáltal a gyors adatbevitel garantált.

  4. Ne vegyen többet, csak azt, amire szüksége van

    A program kifejezetten a kisebb hulladékgazdálkodó társaságoknak készült. Ha nem tervezi konténerek térképes nyomonkövetését, akkor minket válasszon!
    Csak azt tartalmazza az alap program, ami Önnek szükséges. Természetesen a program később bővíthető részmodulokkal.

  5. Készítse el és töltse fel jelentéseit olcsón, pillanatok alatt

    Ne fizessen havi több tízezret, hogy a napi, havi zárást elintézzék Ön helyett. Hagyja hogy a program intézze egy kattintással.Programunk erőssége, hogy a beépített bejelentő-modullal fáradság nélkül eleget tehet az előírt adatszolgáltatási kötelezettségnek. A korábban betáplált adatok alapján automatikusan kitölti és interneten feltölti a szükséges űrlapokat vagy lehetőséget ad más gépen feltöltésükre, ha a nyilvántartást végző számítógépen nincs internet-kapcsolat. Programunk ezt mindennel együtt havi 10.000Ft-ért nyújtja Önnek.

  6. Mindennap elérhető támogatás

    Ha kérdése merül fel vagy elakad a program használatában, gyors segítségre van szüksége megsérült adatbázis visszatöltésekor, keressen minket bármikor! Email-en, telefonon vagy a helyszínen a lehető leggyorsabban igyekszünk segíteni.

  7. Folyamatos fejlesztés a vevői igények kielégítése érdekében

    Készen állunk a változó igények és változó jogi szabályozás követésére: programunk frissítései ingyenesen elérhetőek lesznek és egy gombnyomással frissíthetőek az új, bővített verziókra.

  8. Egyedi kéréseket is teljesítünk

    Forduljon hozzánk javaslataival, kéréseivel nyugodtan! Rugalmasságunk megengedi, hogy akár egyedi igényeket is kiszolgáljunk, így téve még kényelmesebbé, gyorsabbá és teljesebbé vállalkozása vezetését.

  9. Hulladékforgalom grafikus elemzése

    A program rendelkezésre bocsátja a statisztika és az elemzés eszköztárát. Kényelmesen lekérdezheti tetszőleges dátumközre  a raktáron lévő, illetve az eladott hulladékokat, az árfolyam-változásokat, melyről mind táblázatos, mind grafikonos formában kimutatást kap.

  10. Legkedvezőbb ár a piacon

    A program a kategóriájában a legolcsóbb. Tisztában vagyunk az új törvényre felkészülés jelentős költségeivel (banki garancia, …), ezért egyáltalán nem kérünk nagy összegű egyszeri díjat a program használatának megkezdéséhez, sőt ingyenes próbaidőt biztosítunk! Amennyiben olcsóbb programot + szolgáltatást talál, mint amit nyújtunk, akkor a különbözetet megfizetjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük