Ismertető videók, kiterjesztett próbalehetőség, …

Napról napra bővítjük apróbb újdonságokkal a programot, érdemes néha internetkapcsolat mellett indítani, hogy frissíthesse magát. Legutóbbi változtatások:

 • EWC kód feltüntetése a nyomtatványokon
 • Még több raktárlistázási lehetőség: termék név, VTSZ kód vagy EWC kód szerint is kinyomtathatja a készletét (Raktár fül jobb oldala)
 • Anyagbevétel ablakon az Eladó neve melletti ikon jelzi, hogy összesen eddig milyen értékben hozott be anyagot a kiválasztott ügyfél illetve, hogy súlyra összesen mennyit hozott be idén
 • Személy létrehozásánál irányítószám begépelésével automatikus megjelenik a település

Április 1-gyel nem szüntetjük meg az ingyenes próbaidőszakot, hanem hosszú időre kiterjesztjük mindenkinek. Mivel az április 1-es határidőt a VP felé sokan nem tudják tartani, mi is alkalmazkodunk a megnyúló kezdeti időszakhoz. Amennyiben a próba-adószámok közül használja valamelyiket (pl ado123), FémNyilvántartó programja továbbra is működni fog.

Legfontosabb hírünk azonban a FémNyilvántartó honlapján található: feltöltöttünk ismertető videókat a programról, melyeket mindenkinek ajánlunk megnézni-meghallgatni, mielőtt elkezdi használni a programot. Egy héten belül jópár további videót tervezünk felrakni, melyek azoknak is tartalmazhatnak újdonságokat, akik már a program alapfunkcióit kiismerték maguk. Itt találja a videókat: http://femnyilvantarto.com/?page_id=352

Újítások a közeljövőben

Kedves Érdeklődők,

A közeljövőben várható egy olyan frissítés, mellyel beállíthatják, hogy a program figyelmeztessen-e a hat napos tárolásra, vagy ne. Jelenleg a FémNyilvántartó nem ad lehetőséget például rossz könyveléskor a fém eladására, ezután ez a tiltás kikapcsolható lesz, így az anyagmennyiséget bármikor eladhatja.

Hamarosan elkészülünk a többgépes változattal is, köszönjük türelmüket.

Próbálják ki addig is programunkat, melyet regisztráció nélkül, ingyen megtehetnek, ha letöltik a telepítőt a letöltések fül alól. (Amennyiben régebbi programverziójának frissítése nem sikerült vagy hibát okoz, keressen minket bizalommal!)

Programunkat akár már használhatja is vállalkozása nyilvántartásának vezetésére, készen áll az anyagbevétel, kiadás, számlázás, napi és havi jelentés, egyszerű raktárkezelés, és a VP engedélyét is megkaptuk már. Tesztelje kötelezettségek nélkül, töltse le a Letöltések menüpont alól. Győződjön meg róla, milyen egyszerű a program használata, könnyen ki fog igazodni rajta!

Várjuk kérdéseiket, kéréseiket,
+36 30 260 23 79
+36 30 252 62 56
info@femnyilvantarto.com
A FémNyilvántartók

Hamarosan jön a többgépes verzió! Új fizetési konstrukció!

Kedves fémkereskedők, érdeklődők,

A mai újdonságokat alig tettük közzé, máris dolgozunk a következő újdonságon, mellyel már régóta adósok vagyunk: a több gépről is elérhető nyilvántartással, mellyel akárhány hálózatba kötött számítógépről is dolgozhat ugyanazzal az adatbázissal. Köszönjük türelmüket!

Új fizetési konstrukcióval jelentkezünk a régi mellett: ha nem szeretne a havi / éves fizetéssel bajlódni, egy összegben is megvásárolhatja a program használati jogát. Ez esetben a FémNyilvántartó programot időkorlátozás nélkül használhatja, a frissítésekhez pedig a megrendeléstől számított 3 évig fér hozzá. További részletek az Árak menüpontban és az új Felhasználói Szerződésben a Letöltéseknél.

Az engedélykérelemhez csatolni kell az adatbázis elérési útját, mely egygépes FémNyilvántartó esetén (eddig csak ilyen volt elérhető) a következő:

 • Windows XP esetén:
  • C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataFemNyilvantartoconfig_db.sdf és
  • C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataFemNyilvantartofem_nyilvantarto_db.sdf
 • Windows Vista, Windows 7 esetén:
  • C:ProgramDataFemNyilvantartoconfig_db.sdf és
  • C:ProgramDataFemNyilvantartofem_nyilvantarto_db.sdf

Írjanak, teszteljenek, essenek túl az ellenőrzésen amilyen gyorsan csak lehet.

A FémNyilvántartók

Programunkat a VP elfogadta, használható az anyagkísérő is

Kedves Érdeklődők,

Örömmel mondhatjuk, hogy a FémNyilvántartó az első és eddig egyetlen program, melyet a Vám és Pénzügyőrség elfogadott, mint az új fémtörvény és rendelelet végrehajtására alkalmas szoftvert.

Szerdán délelőtt egy telephelyen az engedély előtti kötelező ellenőrzés során átnézte a FémNyilvántartót és fenntartások nélkül elfogadta azt, így nyugodt szívvel használhatják programunkat. Elfogadta a napi és havi jelentést, a bizonylat és számlanyomtatást, a naplózást, felhasználókezelést, de még az anyagkísérő-nyomtatást is. Az anyagkísérő-nyomtatás eddig nem volt nyilvánosan elérhető a programunkban, de mostantól (ha frissítik a programot) ezt is megtalálják a főablak utolsó (Partnerek) füle alatt.

Sajnos nincs mód a központi elfogadásra, mely esetén nem kellene minden telephelyen újra bevizsgálni a programot, de mindenkit nyugalommal tölthet el programunk elfogadása.

Válassza a legolcsóbb és már bizonyított lehetőséget vállalkozásának vezetéséhet!

A FémNyilvántartók

Mostantól támogatott a 64 bites Windows

Kedves Tesztelők, Érdeklődők,

A mai napon felkerült egy új programverzió, mely a 64 bites Windows operációs rendszereket is támogatja. Ha 64 bites rendszere volt, és eddig programunk nem futott rajta, töltse le az új verziót a Letöltések oldalról.

(Amennyiben nem tudja, milyen rendszert használt, a Vezérlőpult / Rendszer ablakban megnézheti, hogy 32 vagy 64 bites operációs rendszere van-e.)

Köszönjük türelmét a támogatás kivárásához,

A FémNyilvántartók