Újdonságok és árcsökkenés

Kedves Ügyfeleink, Érdeklődők, Támogatók,

Péntekre a tesztelést támogató új lehetőséggel jelentkeztünk, melynek segítségével egy tetszőlegesen hosszú tesztelési időszak után kiürítheti az adatbázist. Ez lehetőséget ad arra, hogy a kötelező használatba vételi és adatszolgáltatási időszak megkezdéséig (vagy az engedély megszerzéséig) Önök kipróbálhassák, tesztelhessék a FémNyilvántartót, de az éles használatkor tiszta lappal induljanak. Fontos: az adatbázist csak akkor ürítheti, ha csak a példaként megadott adószámmal hozott létre bizonylatot, számlát. Ha megad más adószámot a cégének adatainál és azzal használja a programot, az adatbázist már nem ürítheti (ha mégis kellene, hívjon minket). Az ürítési funkciót az Beállítások/Adminisztrátor menüben találják, többször is lehet üríteni.

A másik jó hírünk áraink csökkentéséről szól: a napokban bevezettük a telephelyek számával arányosan növekvő kedvezményt (két telephely esetén is!), most pedig módosítottuk a szerződést, hogy 18 hónap után felére csökkent havidíjjal használhassák a FémNyilvántartót. Mindezt mindenféle egyszeri díj nélkül kínáljuk, mert tudjuk, hogy az új szabályozás miatti kiadások így is megterhelőek. Számoljon utána, aligha talál se pár hónapos, se több éves távlatban ennél olcsóbb (és mindezek mellett teljes értékű) programot.

Programunk a többiekhez képest jól áll: már havi jelentés is készíthető benne, fejlett raktárműveletek (áthelyezés, átminősítés) is készen vannak, a biztonságos naplózás, egyszerű sztornózás pedig régebb óta elérhető funkciók. Az elkövetkezendő hetekben a hátralévő kisebb feladatokat apránként tesszük fel, ezeket a FémNyilvántartó elindításával és frissítésével elérheti. Adatait a frissítések nem veszélyeztetik. Frissítéshez csatlakozzon az internetre, indítsa el a FémNyilvántartót, majd engedélyezze a frissítés telepítését. Bizonyos esetekben kétszer kell elindítani a programot, amíg az felkínálja a frissítést.

Kérdéseiket várjuk továbbra is az info@femnyilvantarto.com címre,

jó tesztelést kívánunk,

a FémNyilvántartók

Megígértük, betartottuk – használható a FémNyilvántartó

Tisztelt Partnereink, leendő partnereink!

Mindenki számára ismert, hogy a fémkereskedelmi engedély benyújtásának határidejét a Vám-és Pénzügyőrség egy hónappal – 2010. április 1-ig meghosszabbította. A határidő meghosszabbítás nem csak az engedélyek benyújtására jelent haladékot, hanem
elegendő időt biztosít a felkészülésre is. Használjuk ki az időt!

A mi munkánk első nagy része véget ért! A fémnyilvántartó immár alkalmas a fémkereskedelmi tevékenység dokumentálására! Bátran töltse le és tesztelje kötelezettség nélkül!
Mi megköszönjük a kritikát. – Csapatunk célja egy olyan professzionálisan alkalmazható szoftver kifejlesztése volt, mely mindenki számára alkalmazható, mivel személyes tapasztalatból tudjuk, hogy nincs két egyforma telep. Kérjük a szoftverrel kapcsolatos értékes tapasztalatait ossza meg velünk!

A most felkerült programverzió az alábbi funkciókat támogatja teljes mértékben:

A program teljesíti a fém törvényben, illetve a hozzá kapcsolódó végrehajtó rendeletében előírtakat!

 • Felhasználók kezelése
 • Napló készítés
 • Biztonsági mentés
 • Nyilvántartás
 • Bizonylatolás
 • Készlet nyilvántartás
 • Kezelés és osztályozás támogatása
 • Vételi jegy és további bizonylatkészítés
 • Számlázás
 • Napi és havi bejelentés egy gombnyomásra

Ami még nem elérhető:

 • Az anyagkísérő okmány előállítása jelenleg VPOP elfogadtatásra vár.
 • Előkészületben a hulladékos jelentés

A program természetesen a végrehajtó rendelet hatályba lépéséig ingyenesen használható!

Nekünk Ön nem csak a szerződéskötésig fontos! A Fémnyilvántartót folyamatosan a követelményeknek, igényeknek megfelelően fejlesztjük tovább, egyben természetesnek tartjuk, hogy az Ön igénye alapján a helyszínen is segítsünk.
Tőlünk nem csak egy szoftver vesz, hanem egy biztonságos háttért az üzemeltetéshez.

A felszabaduló kapacitásunkat most már a személyes segítségnyújtásra tudjuk fordítani.
Szerződött partnereinknek kedvezményesen elvégezzük az engedélyeztetési eljárást, melynek természetes része a programunk üzembe helyezése, használatának megtanítása, tanácsadás.

Terjesztőket keresünk

A FémNyilvántartó program terjesztéséhez vállalkozókat keresünk!
A következő opciókkal:
Mivel a programnál nincsen kezdőbefizetés csak havidíj, ezért a kifizetések a következők szerint alakulnak. A fémkereskedőtől beérkező havidíjból részesedést adunk 18 hónapon keresztül, vagy ha a fémkereskedő felmondja a szerződést, akkor az addig kifizetett hónapig. A részesedés mértéke a következők szerint alakul: 1-7 eladott szoftver között 10%, 7-14 között 15% és 14 vagy több esetén 20%.
A kifizetést számla ellenében tudjuk végrehajtani.
Amennyiben érdekli a fenn vázolt lehetőség, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy a többi részletet (szerződést) megbeszéljük!

Elérhető frissítés

Kedves Érdeklődők,
Elérhető programunk új verziója! Ehhez nem kell újratelepítenie esetleg korábban letöltött programját, csak indítsa el (némely esetekben két indítás szükséges), és a rendszer felajánlja a frissítést. Ha ezt elfogadja és engedi az automatikus frissítést, a következő indításkor már az új funkciókkal bővített verzióval találkozik.
Főbb újítások:

Kérjük jelezzenek vissza, ha bármi javaslatuk, kérésük, gondjuk lesz!

Kipróbálható a FémNyilvántartó

Töltse le a FémNyilvántartó programot és tesztelje hónapokon keresztül ingyen! Ismerje meg, próbálja ki és jelezzen vissza, hogy segíthessünk egyedi igényeit kielégíteni.

Letöltés és felhasználói kézikönyv a letöltéseknél.

Programunk nem végleges verzió, hiányoznak még:

 • Anyagkísérő-okmány nyomtatása – itt a VPOP engedélyére várunk
 • Napi és havi jelentések automatikus beküldése – még nem tette közzé a VP a szükséges űrlapot

Frissítések: a program minden indulásnál frissíti magát, ha új verziót tettünk közzé, így automatikusan használni tudja a később elkészülő funkciókat. Várhatóan február végéig használni tudja majd mind a két fent említett hiányosságot. Frissítések telepítésekor korábban beírt adatai megőrződnek.

Kérjük írják meg tapasztalataikat, kérdéseiket és kéréseiket, örömmel fogadjuk őket: info@femnyilvantarto.com